تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان جنگ ایران چگونه هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد؟ امام جمعه موقت تهران: موفقیت‌های جنگ از عنایت خدا بود

امیر حاتمی: با داشتن قدرت می‌توان حق ملت را ازدشمن گرفت

امیر حاتمی: با داشتن قدرت می‌توان حق ملت را ازدشمن گرفت وزیر دفاع با بیان اینکه ما با یک دشمن مصمم و کینه‌توزی مواجهیم که جز زبان زور و قدرت چیزی نمی‌فهمد، گفت: تنها در صورتی می‌توانیم حق ملت ایران را از دشمنان بگیریم که دارای قدرت باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 04
کد خبر: ۳۵۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر،  وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح امروز با حضور در گلزار شهدای شهر کرمان به مقام شامخ سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت ادای احترام کرد.

 

امیر حاتمی صبح امروز در گلزار شهدای کرمان و در جوار مزار سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در جمع خبرنگاران با سلام و درود به ارواح همه شهدا و روح منور امام (ره)، اظهار داشت: خیلی سخت است به کرمان بیاییم و حاج قاسم عزیزمان نباشد.

 

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه ما با یک دشمن مصمم و کینه‌توزی مواجهیم که جز زبان زور و قدرت چیزی نمی‌فهمد، گفت: تنها در صورتی می‌توانیم حق ملت ایران را از دشمنان بگیریم که دارای قدرت باشیم.

 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه حاج قاسم دانش‌آموخته برجسته انقلاب اسلامی و نماد مجسم این مکتب است و ان‌شاءالله راه ایشان با تمام وجود ادامه پیدا خواهد کرد، گفت: راهی که حاج قاسم رفتند و سالیان سال شبانه‌روز برای آن زحمت کشیدند راه استقلال، آزادی و جمهوری اسلای بود که همان شعار‌های اساسی مردم در انقلاب اسلامی است.

 

وی افزود:، اما حقیقت این است که اجر جهاد مستمر ایشان چیزی جز شهادت نبود و راه ایشان همان طور که حضرت آقا فرمودند یک مکتب است.

 

امیر سرتیپ حاتمی با تاکید بر اینکه دشمنان باید بدانند و امروز بیش‌از گذشته می‌دانند که با شهادت فرزندان نخبه ملت تنها این راه تقویت شده و ملت ما مصمم‌تر می‌شوند یادآور شد: همان طور که ملت ما نشان دادند که همگی و با تمام وجود آمدند و گفتند "ما این راه را ادمه خواهیم داد" و من مطمئن هستم که همین طور خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه مردم ما این شعار‌ها را آگاهانه انتخاب کردند و در طول تاریخ انقلاب مصمم بر آن پای فشردند، افزود: شهدای ما نخبگان این مسیر بودند و حاج قاسم سیدالشهدای این شهدا، به ویژه شهدای مقاومت بود و این راه ادامه پیدا کرده و پیروان این راه مصمم‌تر و پرتوان‌تر این راه را ادامه خواهند داد.

 

وی در پاسخ به این سئوال که چه اندازه خود را به حاج قاسم و راه ایشان نزدیک می‌دانید گفت: یک چیزی آرزوی ماست و مستمرا از خدا می‌خواهیم که بتوانیم این راه را خوب بشناسیم، به این راه پایبند باشیم و در این راه عاقبت بخیر شویم و بالاترین عاقبت بخیری را شهادت در راه خدا می‌دانیم.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار